Eğitim Bir-Sen seçimi yapıldı

Eğitim Bir-Sen seçimi yapıldı
Sarayönü'nde, Eğitimciler Birliği Sendikası il delegesi ve ilçe yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Yeniden ilçe başkanı seçilen Süleyman Koçaş güven tazeledi.Geçmiş yıllarda büyük çekişmelere sahne olan sendika seçimleri...

Sarayönü'nde, Eğitimciler Birliği Sendikası il delegesi ve ilçe yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Yeniden ilçe başkanı seçilen Süleyman Koçaş güven tazeledi.

Geçmiş yıllarda büyük çekişmelere sahne olan sendika seçimleri bu yıl sakin geçti. Daha önceki dönemlerde rakiplerin işi seçim kampanyasına döktüğü, yönetim adaylarının bilboardlarda boy gösterdiği sendika seçimlerinin aksine bu yıl sandık başına tek liste ile gidildi. İki delegenin seçileceği delegelik seçiminde ise dört aday yarıştı.

Delegelik seçiminde Süleyman Koçaş 109, Sami Doğru 97, Ali Çakmak 11, İbrahim Korkmaz 9 oy alırken, il delegeleri Süleyman Koçai ve Sami Doğru oldu. Kullanılan oyların tamamını alan ilçe yönetim  listesi ise Süleyman Koçaş başkanlığında şu isimlerden oluştu: "Süleyman Eşen ,Mehmet Gergin, Zekeriya Karaçay, Hacı Kerpiç, İbrahim Bircan, Fatih Koyuncu.

Yeniden İlçe Başkanı Seçilen Süleyman Koçaş yaptığı açıklamada ,"Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olan Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Sarayönü İlçe Başkanlığı görevi için yetki veren eğitim camiamıza, üyelerimize, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. İlkeli ve yapıcı duruşumuzdan taviz vermeden hak ve haklının yanında durmaya devam edeceğiz. Yetkili sendika olmanın verdiği gücün her daim mazlumdan yana hak ve hukuktan yana kullanılacağından hiçbir üyemizin şüphesi olmasın. Sarayönü eğitiminin başarısının artması için yapıcı olan, olanı koruyup geliştiren olmaya bu ilkelerle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin." dedi.