Eğitimciler sürekli istişarede

Eğitimciler sürekli istişarede
Sarayönü Eğitim Bir-sen İlçe Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev alan eğitim çalışanları ile düzenli olarak bir araya gelip istişarelerde bulunuyor.Sarayönü Eğitim Bir-sen İlçe Başkanı Süleyman...

Sarayönü Eğitim Bir-sen İlçe Başkanlığı, ilçede faaliyet gösteren eğitim kurumlarında görev alan eğitim çalışanları ile düzenli olarak bir araya gelip istişarelerde bulunuyor.

Sarayönü Eğitim Bir-sen İlçe Başkanı Süleyman Koçaş, yaptığı açıklamada, "Sarayönü Eğitim Bir-sen İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde görev yapan eğitim çalışanlarını yemek programı ile bir araya getirdik. Kaynaşma ve birlikte hareket etme anlayışının gelişmesi eğitim çalışanları arasında etkileşimin ve iletişimin olması amacıyla program organizasyonu yapıldı. Toplantılarımızda idareci, öğretmen, memur ve yardımcı hizmetler sınıfında görev yapan tüm paydaşlarımızın çeşitli sorunlarının da görüşülme imkanı sağlandı. İlçemizde 35 okul/kurumda görev yapan yaklaşık 400 personelimizle bir arada olmanın gururunu yaşatan davetimize icabet eden tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum ." dedi.