Emniyet Amiri Korkmaz'a ziyaret

Emniyet Amiri Korkmaz'a ziyaret
Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta başında görevine başlayan yeni İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz'a hafta boyunca hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.Resmi dairelerden ve sivil toplum örgütlerinden bir çok temsilci Korkmaz'ı...

Sarayönü'nde geçtiğimiz hafta başında görevine başlayan yeni İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz'a hafta boyunca hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Resmi dairelerden ve sivil toplum örgütlerinden bir çok temsilci Korkmaz'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette bulunan isimler arasında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Karlı, Sadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz ve Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş'ta yer aldı. İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, misafirlerini makamında ağırladı. Ziyaret esnasında ilçe hakkında sohbet edilirken, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın ilçeye yarar kazandıracağı belirtildi.

İlçede yaşanan gelişmeler üzerine gerçekleştirilen sohbetin ardından yeni İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz'a görevinde başarılar dileyen heyet Emniyet Amirliği'nden ayrıldı.