Erdoğdu yönetimini tanıttı

Erdoğdu yönetimini tanıttı
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, 4 Nisan'da gerçekleştirilecek olan birlik seçimlerine katılacağı yönetim kurulunu açıkladı. 2014 yılında göreve geldikleri günden beri gerçekleştirdikleri işlerin...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, 4 Nisan'da gerçekleştirilecek olan birlik seçimlerine katılacağı yönetim kurulunu açıkladı. 2014 yılında göreve geldikleri günden beri gerçekleştirdikleri işlerin ortada olduğunu kaydeden Erdoğdu, "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.

Gelecek dönem adına konuşan Sarayönü Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu, yaptığı açıklamada, "2019-2022 yılı hedefimiz ilçemizi gebe düve ve süt merkezi haline getirmektir. Süt Üreticileri Birliği olarak üreticilerimizin aklındaki soruları ortadan kaldırdık. Bunu hizmetlerimizle gerçekleştirdik. Yeni yönetimimiz faaliyetlerimizin artacağının, birliğimizin, beraberliğimizin artacağının bir göstergesidir. Üreticilerimizin hakkını savunmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 2014 yılından bu yana 2 bin 634 adet gebe büyükbaş hayvan getirdik. Biz göreve geldiğimizde ilçemizin 8,5 ton sütü vardı. Şu anda Sarayönü'nde birliğimizin süt kapasitesi 37 tonu geçti. İlçe genelinde ise 58 ton süt üretiliyor. Bu bir başarıdır. Çalışmalarımızın ödülünü bu şekilde alıyoruz. İlçemize yatırım yapmak isteyen herkese yardımcı olduk. Yatırım yapmak isteyenlere yardımcı olmaya da devam edeceğiz. İlçemiz hayvancılığa çok uygun bir bölge. Bugüne kadar gelen yatırımlar ilçemizdeki arazilerin değerini de arttırmış durumda. Bundan sonrada büyük yatırımcılar gelmeye devam edecek. Bu bizim için bir gurur kaynağıdır." dedi.

Mustafa Erdoğdu'nun Süt Üreticileri Birliği seçimleri için hazırladığı yönetim listesinde, Bekir Öcal, Murat Ceran, Hamza Cambaz ve Ahmet Çay bulunuyor. Denetim kurulunda ise Mustafa Külahlı, Orhan Sevinç, Hasret Köker ve Engin Çelik yer alacak.