Eski hocalarına geçmiş olsun ziyareti

Eski hocalarına geçmiş olsun ziyareti
Geçtiğimiz hafta oynanan Akıncılar-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda kolu kırılan Teknik Direktör Niyazi Kart için Sarayönü'ne gelen Abdurrahman Şahan ve Sinan Kalaycı, geçmiş olsun ziyaretinde...

Geçtiğimiz hafta oynanan Akıncılar-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasının ardından çıkan olaylarda kolu kırılan Teknik Direktör Niyazi Kart için Sarayönü'ne gelen Abdurrahman Şahan ve Sinan Kalaycı, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimiz yıl kadrosunda yer alan Abdurrahman Şahan ve Sinan Kalaycı, bu sezonun ilk yarısında da Serik Belediyespor'da birlikte görev yapmışlardı. Teknik Direktör Niyazi Kart'ı ziyaret eden oyuncular, eski hocalarıyla ile birlikte kahvaltı yaptı. Bunun yanı sıra daha önceden Sarayönü'ne gelen Abdurrahman Şahan, pazar günü oynanan Sarayönü Belediyespor-Akıncılarspor karşılaşmasını da tribünlerden takip etti. İlk yarıda taraftarla birlikte maçı izleyen Abdurrahman, soğuktan dolayı ikinci yarıyı aracının içinde izlemeyi tercih etti.