Esnaf Odası'ndan öğrencilere destek

Esnaf Odası'ndan öğrencilere destek
Sarayönü Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Okullar Bizim” projesi kapsamında tüm ilkokullar ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarına bağlandı. Bu proje ile okullar ve sivil toplum kuruluşları arasında eğitsel kültürel...

Sarayönü Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Okullar Bizim” projesi kapsamında tüm ilkokullar ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarına bağlandı. Bu proje ile okullar ve sivil toplum kuruluşları arasında eğitsel kültürel ve sosyal faaliyetlerde işbirliği sağlanacak.

Bu kapsamda "Okullar Bizim" projesinde ilk faaliyet çalışması Sarayönü Esnaf Odası'ndan geldi. Sarayönü Esnaf Odası Başkanı, Boyalı ilköğretim okuluna kırtasiye, sarf malzeme ve hediye desteğinde bulundu.

Sarayönü Esnaf Odası Başkanı yaptığı açıklamada, "Okullarımızın eğitimsel donanımlarını, ihtiyaçlarını işbirliği yaptığımız okullarla birlikte tespit ediyoruz. Tespit edilen ihtiyaçların giderilmesine yönelik yol haritası belirleyerek okul ile birlikte çözümler üretiyoruz. Yapılacak etkinlik ve faaliyetlerle ilgili okul temsilcileriyle görüşüp ihtiyaçları temin etme gayreti gösteriyoruz. Amacımız çocuklarımızın eğitim şartlarını daha güzel hale getirmek ve eğitime katkıda bulunmak.” şeklinde konuştu.