Esnaflara sağlık indirimi

Esnaflara sağlık indirimi
Sarayönü Esnaf ve Sanatlar Odası ile Sarayönü Şoförler Odası'nın Medicana hastanesi ile aralarında daha önceden uygulanan indirim anlaşması yenilendi.Protokol imzalama törenine Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı...

Sarayönü Esnaf ve Sanatlar Odası ile Sarayönü Şoförler Odası'nın Medicana hastanesi ile aralarında daha önceden uygulanan indirim anlaşması yenilendi.

Protokol imzalama törenine Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Medicana Hastanesi Müdürü Yardımcısı Hasan Kişi, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve kendisi de Sarayönülü olan Üroloji Uzmanı Dr. Ümit Özdemir katıldı.

Sarayönü Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, "Esnafımıza her alanda kolaylıklar sağlamak için çalışıyoruz. Medicana hastanesi ile birlikte Dünya Göz, Medova, Konya Hospital, Meram Akademi hastanelerinde de anlaşmalarımız devam etmektedir. Üyelerimiz odalarımızdan alacakları faaliyet belgesi ile kendileri ve birinci derece yakınları için yüzde 20'ye varan indirimlerden yararlanarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilir." dedi.