Eylül meclisi toplandı

Eylül meclisi toplandı
Sarayönü Belediyesi'nde, Eylül ayı meclis toplantısı geçtiğimi perşembe günü meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda üç gündem maddesi görüşülerek...

Sarayönü Belediyesi'nde, Eylül ayı meclis toplantısı geçtiğimi perşembe günü meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak başkanlığında toplanan mecliste ilk gündem maddesi olarak sentetik sahalar görüşüldü. Sarayönü Belediyesi tarafından 9 mahalleye yaptırılan sentetik sahaların okul bahçelerinde olmasından dolayı Milli Eğitime devredilmesi düşünüldü. Sahaların Milli Eğitime devredilebilmesi için tahsis ve protokol yetkisi verilmesi meclis üyelerinin kararı ile kabul edildi.

İkinci gündem maddesinde revizyon uygulama imar planına yapılan itiraz görüşüldü. Fatih mahallesinde Çok Programlı Lise yanında bulunan bir çıkmaz sokağın, bağlantılı yol haline getirilmesi için yapılan itiraz meclis üyeleri tarafından görüşüldü. Komisyon kararı göz önünde bulundurularak imar planının aynı kalmasına oy çokluğu ile karar verildi.

Son gündem maddesinde 2019 mali yılı gelir ve gider bütçesi görüşüldü. Bütçe çalışmaları için konu plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.