Fatih Görücü anlaştı kaçtı

Fatih Görücü anlaştı kaçtı
Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimi yıl kadrosunda yer alan ve bu sezon için yeniden anlaştığı Fatih Görücü, anlaşmayı hiçe sayarak bu sezon 3'ncü Lig'den düne Türk Metal Kırıkkalespor ile anlaştı.Türk Metal Kırıkkalespor'un...

Sarayönü Belediyespor'un geçtiğimi yıl kadrosunda yer alan ve bu sezon için yeniden anlaştığı Fatih Görücü, anlaşmayı hiçe sayarak bu sezon 3'ncü Lig'den düne Türk Metal Kırıkkalespor ile anlaştı.

Türk Metal Kırıkkalespor'un daha yüksek transfer ücreti vermesinden dolayı, paragözlük yaparak sözünü yiyen Fatih Görücü, Sarayönü Belediyespor'u yüz üstü bıraktı.

Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Amatör transfer talimatlarına göre oyuncu bizim kulübümüzle anlaştıktan sonra başka bir takıma transfer olabilse de, aramızdaki akde uymadığı için mahkeme yolunun açık olduğunu belirtmek isteriz. Biz, Fatih Görücü'nün sözüne itibar ettik ve üzerimize düşeni yaptık. Hal böyle iken kulübümüzde atılmış her imzanın rastgele keyfi iptal edilemeyeceğini göstereceğiz. Süreci hukuka taşıyarak sonuna kadar takip edeceğimizi belirtmek isteriz." denildi.

Fatih Görücü'nün takımdan ayrılmasının ardından kanat hücum gücünde bir düşüş yaşandı. Hızı ve adam eksiltebilme özellikleri ile dikkat çeken Fatih Görücü'nün takımdan ayrılmasının ardından, yerine başka bir oyuncu transfer edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Şampiyonluk hedefi olan Sarayönü Belediyespor için önemli bir oyuncu olan Fatih Görücü'den boşalan mevkie, aynı güçte veya daha iyi bir oyuncu transfer edilmesi bekleniyor.