Fırsat kaçırmaya doymadılar

Fırsat kaçırmaya doymadılar
Düşme kalma mücadelesine tutuşan Ereğlispor ile Akşehirspor, iddiayı son hafta kadar götürecek gibi görünüyor. Ereğlispor'un fikstür avantajı olmasına rağmen bir türlü bunu avantaja dönüştürememesi, Akşehir'in sürekli...

Düşme kalma mücadelesine tutuşan Ereğlispor ile Akşehirspor, iddiayı son hafta kadar götürecek gibi görünüyor. Ereğlispor'un fikstür avantajı olmasına rağmen bir türlü bunu avantaja dönüştürememesi, Akşehir'in sürekli olarak yarışın içerisinde kalmasına neden oldu.

Grubun en zayıf takımlarına bile puanlar kaptıran Ereğlispor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Manavgatspor'u yenemedi. Küme düşmesi kesinleşen Manavgatspor karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Ereğlispor, karşılaşmayı 1-1 beraberlikle tamamladı. Akşehirspor'un ise deplasmanda 3-1 Anamur Belediyespor'a yenilmesiyle birlikte yeniden bir puan öne geçen Ereğlispor, kaçırdığı avantaja karşılık olarak bu hafta zorlu bir deplasmana gidecek. Silifke Belediyespor'a konuk olacak olan Ereğlispor'un puan alması mümkün görülmezken, Akşehirspor'da yine grubun güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor'a konuk olacak.