Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu

Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu
Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ödüllü ulusal fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada Gazetemiz...

Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ödüllü ulusal fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Çetinkaya birinci oldu.

Fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 24 Kasım Öğretmenler gününde gerçekleştirildi. Ödül törenine, yarışma jürisinde yer alan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri de katıldı. Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında Serhat Çetinkaya birinci, Mustafa Cebecioğlu ikinci, Seyit Konyalı üçüncü oldu. Mehmet Ulutaş, Caner Başer, Ahmet Harmancı ve Ali Can ise mansiyon ödülü kazandı.

Yarışmada birinci olan Serhat Çetinkaya'ya ödülü Kaymakam Tarık Bahadır takdim etti. İkinci olan Mustafa Cebecioğlu, ödülünü Belediye Başkanı Nafiz Solak'tan aldı. Üçüncü olan Seyit Konyalı'nın ödülü ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman tarafından verildi. Yarışma jürisi olarak görev yapan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri'ne ise Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak tarafından plaket takdim edildi. Yarışmada birinci olana 3 bin 500, ikinci olana 2 bin 500, üçüncü olana 1,500 lira para ödülü verildi. Mansiyon ödülünü kazananlara ise 750'şe lira verildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Konya nın seçkin ilçelerinden biri olan Sarayönü nün ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.