Fotoğraf yarışması sonuçlandı

Fotoğraf yarışması sonuçlandı
Sarayönü Belediyesi tarafından 2'ncisi gerçekleştirilen ödüllü ulusal fotoğraf yarışması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada başaralı...

Sarayönü Belediyesi tarafından 2'ncisi gerçekleştirilen ödüllü ulusal fotoğraf yarışması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada başaralı olan fotoğrafçılar belirlendi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Konya'nın seçkin ilçelerinden biri olan Sarayönü nün ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

31 Ekim'de sona eren yarışmanın ardından katılımcıların fotoğrafları, geçtiğimiz günlerde akademisyenlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Yarışmaya farklı illerden gelen 63 fotoğraf sanatçısı 754 fotoğraf ile katıldı. Uzun değerlendirmeler sonucunda kazanan isimler belirlendi. Sergilemeye layık görülen 58 fotoğrafın yanı sıra dereceye giren fotoğraflar belirlendi. Yarışmacıların elde ettiği derecelerin ise Aralık ayı içerisinde açıklanacağı ve ödüllerinin de düzenlenecek bir programla verileceği dile getirildi. Programın Sarayönü Belediyesi yeni hizmet binasında yapılması planlanırken, yine fotoğraflar ilk olarak yeni hizmet binasında gösterime sunulacak.

Yarışmada birinci olana 3 bin 500 lira, ikinci olana 2 bin 500 lira, üçüncü olana bin 500 lira ödül verilecek. Ayrıca dört kişiye 750 şer lira mansiyon ödülü verilecek.