Galibiyet hasreti bitti

Galibiyet hasreti bitti
Sarayönü Belediyespor, tutuk başladığı ligde, galibiyet ile dördüncü karşılaşmasında tanışabildi. Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile karşı karşıya gelen yeşil siyahlılar, attığı bir golle üç puanı almayı başardı....

Sarayönü Belediyespor, tutuk başladığı ligde, galibiyet ile dördüncü karşılaşmasında tanışabildi. Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile karşı karşıya gelen yeşil siyahlılar, attığı bir golle üç puanı almayı başardı. Temsilcimizin golünü Ethem Özden kaydetti. Puanını 5 yapan Sarayönü Belediyespor, grubunda 8'nci sıraya yerleşti. Aldığı galibiyetle taraftarına rahat bir nefes aldıran yeşil siyahlılar, kazanamamanın verdiği baskı psikolojisini de kırmış oldu. Galibiyetin güçlü bir ekibe karşı alınmış olması da ekstra bir motivasyon sağladı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta 5'nci hafta karşılaşmaları pazar günü oynandı. Sarayönü Belediyespor, grubun iddialı takımlarından Keçiören Belediyesi Bağlumspor'u kendi sahasında ve seyircisi önünde ağırladı. İlk üç hafta kazanamamanın baskısıyla sahaya çıkan Sarayönü Belediyespor, güçlü rakibini 1-0 yenerek ligde yeni bir sayfa açtı.

Sahada genel olarak istediklerini yapabilen Sarayönü Belediyespor, öne geçmenin avantajını iyi kullandı. Oyunu istediği gibi yönlendiren yeşil siyahlılar Ethem Özden'in golüyle sonuca ulaştı. Sarayönü'ne namağlup olarak gelen Keçiören Belediyesi Bağlumspor, ilçeden ilk yenilgisini alarak ayrıldı. Sezonun ilk üç puanını alan Sarayönü Belediyespor, puan cetvelinde 5 puan ile 8'nci sıraya yerleşti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Sarayönü Belediyespor, 4'ncü dakikada duran topla etkili olmaya çalıştı. Hakan Özkara'nın serbest vuruşta ceza sahasına kestiği topa boşta kalan Orçun dokunamadı. 11'nci dakikada Alperen'in uzun taç atışında defansın uzaklaştırmaya çalıştığı top Hakan'da kaldı. Hakan'ın defans arkasına ortaladığı topta kaleciyle karşı karşıya kalan Orçun'un kafa vuruşu auta gitti. 28'nci dakikada rakip takımda Mustafa'nın uzun topunda Çağrı indirdi. Topu kontrol eden İsmail'in sert şutu az farkla auta gitti.

34'ncü dakikada Sarayönü Belediyespor'un golü geldi. Yeşil siyahlı ekibin ani atağında Mustafa Baştin'in pasında defans arkasına sarkan Mevlüt,  topu ceza yayında bulunan Ethem'e kesti. Topla buluşan Ethem'in şutu ağlarla buluştu. İlk yarı bu şekilde Sarayönü Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz, net fırsatlardan yararlanamadı. 47'nci dakikada altı pas içerisinde oluşan karambolde topa dokunamayan Mücahit, fırsatı değerlendiremedi. 48'nci dakikada Hakan'ın uzun taç atışında Orçun'un dar açıdan kontrolü sonrasında şutu direkte patladı. 50'nci dakikada Ethem'in ceza sahasına ortasında Orçun'un kafa vuruşu kalecide kaldı. 76'ncı dakikada Hasan Can'ın kale önündeki kritik müdahalesi rakibin beraberlik golüne ulaşmasına engel oldu. 78'nci dakikada Ethem'in sert şutunda defanstan seken topu kaleci iyi kontrol etti.

90'ncı dakikada Ethem'in ceza sahasına çaprazdan girdiği pozisyonda şutu kaleciden döndü. Dönen topa sahip olan Mücahit'in şutu bu kez de defanstan döndü. 90+5'te Hakan'ın taç atışında Mustafa Dilek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Mustafa'nın şutu kalecide kaldı. Karşılaşma bu şekilde sona erdi.

STAD: Sarayönü İlçe

HAKEMLER: Bedirhan Yiğitbaş, Mehmet Otru, Halil İbrahim Kibiroğlu

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Altay, Hasan Can, Hüseyin İbiş, Yunus Emre, Alperen, Hakan, Mustafa Baştin(Dk.70 Mustafa Dilek), Mevlüt, Orçun(Dk.90 Furkan), Ferhat(Dk.39 Mücahit), Ethem

YEDEKLER: Kaan, Akın, Utku, Hüseyin Akoğlu

TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kart

K.B. BAĞLUMSPOR: Fahri, Mustafa, Fatih, Erdem, Emrehan, Furkan, Hüseyin(Dk.45 Hasan), Murat, Çağrı, Oğuz(Dk.69 H.Ahmet), İsmail(Dk.88 Türkay)

YEDEKLER: Ramazan, İbrahim, Mehmet, Mücahit

TEKNİK DİREKTÖR: Kenan Öztürk

SARI KARTLAR: Dk.19 Mustafa Baştin, Dk.42 Orçun, Dk.45 Mücahit, Dk.74 Mevlüt, Dk.80 Altay, (Sarayönü Bld), Dk.70 Furkan, Dk.73 Hasan, Dk.80 H.Ahmet (K.B. Bağlumspor)

GOLLER: Dk.34 Ethem (Sarayönü Bld)

TOPLU SONUÇLAR: Sarayönü Bld-K.B. Bağlum Spor: 1-0, Karaman Bld-1926 Polatlı Bld: 1-0,

Kırıkkale B.A.S.-Anadolu Üni: 4-0, Ankara Dsi Spor-Yeniçağa: 1-2, Çubukspor F.A.Ş.      Karapınar Bld: 3-0, Sandıklıspor-Kırşehir Çayağzıspor: Ert.

GELECEK HAFTA: 28 Ekim 2018 Pazar saat 14:00 1926 Polatlı Bld-Akşehir Spor, Keçiören Bld Bağlum Spor-Karaman Bld, Kırşehir Çayağzıspor-Sarayönü Bld, Karapınar Bld-Sandıklıspor, Yeniçağa-Çubukspor F.A.Ş., Anadolu Üni-Ankara Dsi Spor.

TAKIMLAR                  O       G         B         M         A         Y         P

1.Kırıkkale B.A.S.         5       4          1          0          11        2          13

2.Çubukspor F.A.Ş.       5       3          2          0          13        5          11

3.Karaman Bld              4       3          0          1          5          3          9

4.K.B. Bağlum Spor      5       2          2          1          10        6          8

5.Akşehir Spor              4       2          1          1          7          5          7

6.Karapınar Bld             5       2          1          2          8          9          7

7.1926 Polatlı Bld          5       1          2          2          7          6          5

8.Sarayönü Bld              4       1          2          1          5          5          5

9.Anadolu Üni               4       1          1          2          4          7          4

10.Yeniçağa                  4       1          1          2          4          9          4

11.Sandıklıspor             4       1          0          3          5          8          3

12.Ankara Dsi Spor       5       1          0          4          4          12        3

13.K.Çayağzıspor          4       0          1          3          1          7          1