Genç KOMEK Yaz Okulu Kayıtlarında Son Fırsat

Genç KOMEK Yaz Okulu Kayıtlarında Son Fırsat
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu başvuruları, yoğun talep üzerine 23 Haziran Cuma akşamına kadar uzatıldı. Genç KOMEK Yaz Okulu nda 8-16 yaş grubu arası öğrencilere “Spor”, “Sanat” ve...

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu başvuruları, yoğun talep üzerine 23 Haziran Cuma akşamına kadar uzatıldı. Genç KOMEK Yaz Okulu nda 8-16 yaş grubu arası öğrencilere “Spor”, “Sanat” ve “Dinimiz - Değerlerimiz” eğitimleri verilecek.

Konya genelinde 2 yılda 50 bin öğrenciye yaz tatillerinde “Dinimiz ve Değerlerimiz”, “Spor” ve “Sanat” eğitimleri veren Genç KOMEK Yaz Okulu, bu yıl da binlerce öğrencinin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirerek eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyor.

ÖN BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Genç KOMEK Yaz Okulu na kayıtlar, www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınıyor. Ön kayıt yaptıranların ders seçimi ve kayıt onayı için 23 Haziran tarihine kadar mutlaka ilgili kurs merkezine başvurması gerekiyor.

EÄžİTİMLER BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYOR

Genç KOMEK Yaz Okulu nda Ramazan Bayramı sonrası, 3 Temmuz da başlayacak eğitimler 25 Ağustos a kadar devam edecek. Yaz Okulu nun kayıt ücretleri Selçuklu, Meram ve Karatay da ikamet edenler için tüm dönem 100 lira, diğer ilçelere tüm dönem 50 lira

Genç KOMEK Yaz Okulu ndan şehit ve gazi çocukları, yetim ve öksüzler, Büyükşehir Belediyesi nin Sosyal Kart uygulamasından yararlanan ailelerin çocukları, Büyükşehir Belediyesi nden eğitim yardımı alan öğrenciler, yüzde 40 ve üzeri engelli olanlar, devlet koruması altında olan çocuklar ile kaymakamlıklardan ve muhtarlardan ihtiyaç durumunu gösterir belge alan ailelerin çocukları ücretsiz olarak yararlanıyor.