Gençler üye standı açtı

Gençler üye standı açtı
AK Parti Sarayönü Gençlik Kolları "sen yoksan bir eksiğiz" projesi kapsamında Sarayönü ilçe merkezi ve mahallelerinde stant açarak üye kaydına başladı. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip partiye gönüllü üye olmak...

AK Parti Sarayönü Gençlik Kolları "sen yoksan bir eksiğiz" projesi kapsamında Sarayönü ilçe merkezi ve mahallelerinde stant açarak üye kaydına başladı. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip partiye gönüllü üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemlerini gerçekleştiren Gençlik Kolları'nın çalışmayı bir hafta boyunca sürdürdüğü belirtildi.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kaya, "İlçe Başkanımız Adnan Tayyiboğlu'nun başlattığı "sen yoksan bir eksiğiz" projesi kapsamında ilçe merkezimi ve mahallelerimizde üye standı çalışmaları yaptık. Tüm Sarayönü genelinde süren bu çalışmalarla Sarayönü'nde üye sayımız 5 bin 500'e yaklaştı. İnşallah ilçe başkanımızın projesiyle bu rakamı dönem dönem yapacağımız çalışmalarla bu sayıyı daha da yükselteceğiz. Yeni dönemde de bu çalışmalar belirli aralıklarla devam edecek. Gençlik Kolları Teşkilatımızla vatandaşlarımızın kalabalık olduğu alanlarda üye stantları kuracağız. Bu vesile ile partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızın üyelik işlemlerini yapıyoruz" dedi.

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ise yaptığı açıklamada, "toplamda 10 milyon üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü konumunda olan partimizi 2023 hedeflerine giden yolda daha da geniş katılımlı bir sivil toplum örgütü haline getirmeye çalışıyoruz. Şu dönemde şer odaklarıyla vatan millet mevzularını tartıştığımız bir ortamda halkımızın desteğini arkamızda daha da güçlü hissetmek istiyoruz. Bunun yanı sıra insanlarımızın teşkilatımızdan aldığı hizmeti bir üst seviyeye taşımak için çalışmalarımızı hızlandırarak seferberlik başlattık." şeklinde konuştu.