Gençlerden anlamlı davranış

Gençlerden anlamlı davranış
Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Teşkilatı, hafta içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak gönüllü bağışta bulundu.AK Parti Sarayönü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kaya, "Kan bağışı, hem toplumsal...

Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Teşkilatı, hafta içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak gönüllü bağışta bulundu.

AK Parti Sarayönü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kaya, "Kan bağışı, hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Çünkü her yıl binlerce insan bir kaza ya da hastalık sonucunda kana ihtiyaç duymaktadır. Ancak, kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Bu nedenle 18-65 yaş arasında olan, sağlıklı olan kişilerin kan bağışı yaparak bu ihtiyacı gidermeye katkıda bulunabilirler. AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı olarak böyle önemli bir kampanyaya destek vermekten onur duyuyor, herkesi yapılan bu tür kampanyalara destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi Başkanı Halil İbrahim Turan ise, "Kan bağışı hem insanlık görevidir, hem de bağışta bulunan için sağlıktır, sıhhattir. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Teşkilatı'na bu anlamlı davranışlarından dolayı derneğimiz adına teşekkür ederim" dedi.