Gençlere fırsat verildi

Gençlere fırsat verildi
Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, ligin üst sıralarında yer alan mut İdman Yurdu karşılaşmasında, tecrübe kazanmaları için sahaya genç oyuncularını sürdü.Kalede Sercan Şen yerine Ali Özkan ile başlayan...

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, ligin üst sıralarında yer alan mut İdman Yurdu karşılaşmasında, tecrübe kazanmaları için sahaya genç oyuncularını sürdü.

Kalede Sercan Şen yerine Ali Özkan ile başlayan yeşil siyahlılar, Muhammet Alperen Tosun, Eren Özaydemir, Yunus Emre Yılmaz, Fatih Güneş ve Fatih Emircan gibi genç oyuncuların bulunduğu ilk on bir ile sahaya çıktı. Oyuna sonradan Ramazan Altan dahil oldu.

Rakibi karşısında güzel bir performans sergileyen genç oyuncular, karşılaşmayı gole neden olan tek hata ile tamamladı. Gelecek sene ve ilerleyen yıllar için umut vaat eden oyunculara sahip olan Sarayönü Belediyespor’un bu oyuncuları önümüzdeki yıllarda lige kazandırması bekleniyor. Futbola bir çok yıldız isim kazandıran, futbol hayatı sona ermek üzereyken oyuncuları tekrar yıldızlaştırarak önemli transferler yaptıran Sarayönü Belediyespor’un bu oyunculardan bazılarını daha ligin kalbur üstü oyuncuları statüsüne getireceği tahmin ediliyor.