Göz ve Kadın Doğum Cuma'ya alındı

Göz ve Kadın Doğum Cuma'ya alındı
Sarayönü Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile Göz Hastalıkları polikliniğinin çalışma günleri değişti. Haftanın bir günü görevlendirmeyle çalışan bu poliklinikler, bu hafta...

Sarayönü Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile Göz Hastalıkları polikliniğinin çalışma günleri değişti. Haftanın bir günü görevlendirmeyle çalışan bu poliklinikler, bu hafta Cuma günü hizmet verecek.

Sarayönü Devlet Hastanesi bünyesinde kadrolu Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Göz Hastalıkları uzmanı bulunmadığı için haftanın belirli bir günü görevlendirme ile doktor geliyordu. Taşra mahallelerden halk pazarı için yoğun olarak Çarşamba günü gelen vatandaşlardan dolayı, bu poliklinikler Çarşamba günü hizmet veriyordu. Halk pazarı gününün Cuma gününe alınmasının ardından taşra mahalle sakinlerinin geliş günü değiştiği için Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Göz Hastalıkları polikliniklerinin hizmet günü de Cuma gününe alındı. Uygulama 6 Ekim 2017 Cuma gününden itibaren başlayacak.