Gürocak Burdur'a uğurlandı

Gürocak Burdur'a uğurlandı
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği'nde polis memuru olarak yaklaşık 3 yıldır görev yapan Yalçın Gürocak, komiser yardımcısı olarak Burdur'a atandı.Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, görev süresi boyunca verdiği...

Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği'nde polis memuru olarak yaklaşık 3 yıldır görev yapan Yalçın Gürocak, komiser yardımcısı olarak Burdur'a atandı.

Sarayönü İlçe Emniyet Amiri İhsan Ertuğrul, görev süresi boyunca verdiği emeklerden dolayı Yalçın Gürocak'a plaket takdim etti. Mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Yalçın Gürocak, önümüzdeki günlerde yeni görev yerinde hizmet etmeye başlayacak.

Yalçık Gürocak, tayiniyle ilgili yaptığı açıklamada, "Sarayönü güzel bir ilçe ve burada görev yaptığım sürece halkın bana yaklaşımı sayesinde hiç yabancılık çekmedim. Emniyet Genel müdürlüğünün düzenlemiş olduğu sınavı kazanıp komiser yardımcısı olarak Burdur'a atandım. Burada görev yaptığım süre içerisinde bana karşı olan ilgi ve alakasından dolayı tüm Sarayönü halkına teşekkür eder, saygılarımı sunarım." dedi.