Halep için kardeşlik zamanı kampanyası

Halep için kardeşlik zamanı kampanyası
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan ve ilçelerinde dahil olduğu "Halep için kardeşlik zamanı" kampanyası kapsamında, Sarayönü'nde toplanan yardımlar Suriye'ye gönderildi.Ak Parti Sarayönü İlçe Gençlik...

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan ve ilçelerinde dahil olduğu "Halep için kardeşlik zamanı" kampanyası kapsamında, Sarayönü'nde toplanan yardımlar Suriye'ye gönderildi.

Ak Parti Sarayönü İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları tarafından toplanan yardımlar, Konya'da diğer ilçelerin yardımlarıyla birleşti. Temin edilen yardım malzemelerini taşıyan 10 tır, dualarla uğurlandı.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Selçuklu ilçesindeki bir otelin önünde düzenlenen programda, mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Zulme ses çıkartmayanları kınadıklarını aktaran Çelik, "Çözümsüzlüğün pençesine mahkum edilen Suriye halkının yanında olduğumuzu ifade ediyor, kan ve gözyaşının son bulması için ulusal ve uluslararası sivil toplumu tek yürek olmaya davet ediyoruz" dedi.

Duaların ardından 10 tır, Suriye'ye uğurlandı. Törene, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat da katıldı.