Halk pazar dualarla açıldı

Halk pazar dualarla açıldı
Sarayönü'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri çarşamba günü gerçekleştirilen programla dualarla açıldı.Pazar yerinin açılışına Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pazar esnafı ve vatandaşlar katıldı. Yapılan...

Sarayönü'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yeri çarşamba günü gerçekleştirilen programla dualarla açıldı.

Pazar yerinin açılışına Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, pazar esnafı ve vatandaşlar katıldı. Yapılan hizmetlerle birlikte Sarayönü'nün gelişmeye devam edeceğini ifade eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, bütün ekibiyle Sarayönü için çalıştıklarını söyledi. Büyükşehir Yasası nın Sarayönü'ne büyük yararı olduğunu vurgulayan Başkan Solak, "Konya Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde kapalı pazar yerimizi tamamladık ve esnaflarımızı yerleştirdik. Halkımızın ve pazar esnafımızın isteği doğrultusunda yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. 2 bin 200 metrekare alanda, tuvaleti, idari binası olan son derece modern bir pazar yerine ilçemizi kavuşturduk. Tüm projelerimizde bizden desteğini esirgemeyen milletvekillerimize, özellikle Hüsniye Erdoğan hanıma, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ve ekibine teşekkür ederiz" dedi.

Kurban kesimi ile açılan kapalı pazar yerinde Başkan Nafiz Solak, pazarcı esnafının ziyaret ederek, talep, teşekkür ve şikayetleri dinledi. Pazar esnafların tezgahlarını gezerek tek tek dinleyen Solak, pazar yerinin belirli kurallar dahilinde işleyeceğini, gelen talepler doğrultusunda mantıklı istekler göz önünde bulundurularak yeni düzenlemeler getirilebileceğini söyledi.