Hasan Koçaş güven tazeledi

Hasan Koçaş güven tazeledi
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hasan Koçaş, tek liste ile girdiği genel kurulda oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.Sarayönü Esnaf v e Sanatkarlar Odası’nın yapılan...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Hasan Koçaş, tek liste ile girdiği genel kurulda oy birliği ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Sarayönü Esnaf v e Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Hasan Koçaş ve ekibi üyelerinden aldıkları güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha yeniden iş başına getirildi.

20 Ocak Cumartesi günü Durak Kıraathanesinde gerçekleştirilen Genel Kurul'a, Konya Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Yılmaz, Konya Kahveciler Odası Başkanı Cemal Çınardağlı, Sarayönü Ziraat Odası Başkanı, Ö.Fatih Karça, Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Saadet Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, İyi Parti Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Karlı, Kızılay Sarayönü Şube Başkanı H.İbrahim Turan, Kuşçular Derneği Başkanı Bahattin Canabay ve esnaflar katıldı.

Konya Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Yılmaz başkanlığında oluşturulan divan kurulunun ardından genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Genel Kurul açılış konuşmasını yapan Hasan Koçaş 3 yıllık görev süresi içerisinde esnaf ve sanatkarların sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek; "Bu görevi bana ve ekibime veren siz değerli esnaflarımızın güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık.

Görev süresi boyunca ilçemiz esnafının sorunlarını dile getirip çözümler aradık. Gerek yerel yönetimle, gerekse kaymakamlarımızla birlikte hareket ederek başta ilçemiz ve esnaflarımız sorunları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonraki dönemde de yine sizlerin de güveni ve desteği ile çözümler aramaya devam edeceğiz.

Yeni yönetimi oluştururken de her meslek dalından özellikle genç arkadaşlardan bir kadro kurmaya özen gösterdik ki sahada sizlerin askerleri olsunlar diye.

Amacımız ilçemizin ve siz değerli esnaf arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal anlamda daha da büyümesi, refah seviyesinin yükselmesidir.

Genel kurulumuza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Genel Kurul'da faaliyet ve denetleme kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinden sonra, gündemin diğer maddelerine geçildi.

5362 Sayılı kanundaki sınırlar içinde; öğrenci okutulması, muhtaç durumdaki oda üyelerine yardımda bulunulması ve bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kurulunun yetki verilmesi ve bağlı olduğu birliğin muvafakati alınmak şartıyla kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımını gayrı menkul karşılığında ödünç para alınmasını karar vermek bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi maddelerinin de oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurulda seçimlere geçilmeden önce esnaflıkta 40 yılını doldurmuş üye olması nedeniyle Terzi Ramazan Şen'e plaket takdiminde bulunuldu.

Duygularını dile getiren Ramazan Şen de sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek meslek sahiplerinin bağlı oldukları kuruluşlara üye olmaları ve işin içinde yer almaları gerektiğini vurguladı.

Genel kurulun son bölümünde ise seçimlere geçildi.

Divan kuruluna verilen tek liste halinde gidilen seçimlerde Hasan Koçaş başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu asil üyeler: Gökhan Koçak, Selim Tanrıöver, Taner Atay, Hasan Cıngıl, Ali Osman Ağaç, Mustafa Çiftçioğlu,

Yedek üyeler; Engin Çelik, Celalettin Ceran, Emre Vural, Halil Teneke, Hüsamettin Öcal, Murat Öz, Lütfi Erol

Denetim Kurulu asil üyeler: Mustafa Zeybek, H. Erdinç Solak, Hasan Çay,

Yedek üyeler: Yavuz Bayarslan, Serhat Koçak, Hüseyin Yaşar.

Etiketler :