Hasan Korkmaz görevine başladı

Hasan Korkmaz görevine başladı
Sarayönü'nün yeni İlçe Emniyet Amiri olan Komiser Hasan Korkmaz, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.Konya il merkezine tayin olan Başkomiser İhsan Ertuğrul'dan boşalan koltuğu devralan yeni İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, ...

Sarayönü'nün yeni İlçe Emniyet Amiri olan Komiser Hasan Korkmaz, geçtiğimiz günlerde görevine başladı.

Konya il merkezine tayin olan Başkomiser İhsan Ertuğrul'dan boşalan koltuğu devralan yeni İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz,  geçtiğimiz hafta ilçedeki mesaisine başlamasıyla ilgili olarak ziyarette bulunan gazetemize açıklamalarda bulundu. Konyalı olduğunu ve bu bölgenin insanı olarak Sarayönü'ne yabancılık çekmediğini belirten Korkmaz, "Sarayönü güzel bir ilçe. Benim atamam Beyşehir ilçesine olacaktı ama ben Sarayönü'nde görev yapmayı kendim istedim. Daha önce bir kaç kez Sarayönü'ne gelip zaman geçirme fırsatım oldu. Huzurlu, sakin, şirin bir ilçe olduğu belli. İnşallah burada çalıştığımız süre içerisinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız." dedi.

1974 Çeltik doğumlu olan İlçe Emniyet Amiri Hasan Korkmaz, ilk, orta ve lise eğitimini Çeltik'te bitirdi. Üniversite eğitimini ise dışarıdan tamamlayan Kormaz, 1994 yılında mesleğe polis memuru olarak başladı. Daha sonra sınavlara girerek amirliğe yükseldi. Gaziantep, Iğdır, Mersin, Manisa ve Konya'da görev yaptı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Yabancılar Büro Amirliği'nde görev yapan Korkmaz, son olarak Sarayönü'ne tayin oldu.