Hasan Topcu evlendi

Hasan Topcu evlendi
Sarayönü Devlet Hastanesi personelinden Ak Parti Gençlik Kolları eski başkanı Hasan Topcu, geçtiğimiz hafta sonu evlenerek dünya evine girdi.Keziban-Memiş Gündüz çiftinin kızı Havva ile Halise-Hüseyin Topcu çiftinin oğlu Hasan,...

Sarayönü Devlet Hastanesi personelinden Ak Parti Gençlik Kolları eski başkanı Hasan Topcu, geçtiğimiz hafta sonu evlenerek dünya evine girdi.

Keziban-Memiş Gündüz çiftinin kızı Havva ile Halise-Hüseyin Topcu çiftinin oğlu Hasan, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi. Çiftin nişanı 7 Temmuz Cumartesi günü Kadınhanı Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Aynı günün akşamında ise kına merasimi düzenlendi.

Ertesi gün devam eden düğünde ikindi saatlerinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Düğün evinde oluşturulan konvoy ile Kadınhanı'na gidilerek kız evinden gelin dualar eşliğinde çıkarıldı. Daha sonra gelin konvoy ile Sarayönü Belediyesi Düğün Salonu'na getirildi. Düğün salonunda gerçekleştirilen düğün Topcu ve Gündüz ailelerinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Gündüz ve Topcu ailelerini tebrik eder evlenerek dünya evine giren Havva ve Hasan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.