Hastanede sıra beklemeye son

Hastanede sıra beklemeye son
Hastane randevu sistemi (MHRS) hayata geçtikten sonra vatandaşlar muayene sırası beklemekten kurtuldu. MHRS hastane randevu sistemi ile artık vatandaşlar muayene olacağınız gün ve saati belirleyebiliyor.Sarayönü Devlet Hastanesinde...

Hastane randevu sistemi (MHRS) hayata geçtikten sonra vatandaşlar muayene sırası beklemekten kurtuldu. MHRS hastane randevu sistemi ile artık vatandaşlar muayene olacağınız gün ve saati belirleyebiliyor.

Sarayönü Devlet Hastanesinde hiç sıra beklemeden muayene olunabileceğini ifade eden Başhekim Ahmet Solak, "Vatandaşlarımız artık hastanemizde hiç sıra beklemeden sağlık hizmetlerine çok daha çabuk ve kaliteli şekilde ulaşabilirler. Bunun için hastalarımızın 182'yi arayarak MHRS sistemi üzerinden randevu alabilirler. Telefonun yanı sıra www.mhrs.gov.tr internet adresinden ve akıllı telefonlarına indirecekleri uygulama ile de rahatça randevu alabilirler.

Alo 182 veya internet üzerinden MHRS aracılığı ile randevu alan vatandaşlarımız, hastaneye geldiğinde sağlık hizmetine çok daha hızlı ulaşabiliyor. Vatandaşlarımız randevusu aldığı saatte esneme olmadan doktoruna muayene olabiliyor. Bazı yaşlı vatandaşlarımız bu uygulamaları kullanmakta güçlük çekebilir. Bu yüzden daha genç olan yakınlarından yardım alarak randevularını kolaylıkla alabilirler" dedi.