Hatıra ormanı oluşturdular

Hatıra ormanı oluşturdular
Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kurucusu oldukları "Temiz Birey, Temiz Toplum" isimli Etwinning projesi kapsamında çalışmalara devam ediyor.Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu...

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin kurucusu oldukları "Temiz Birey, Temiz Toplum" isimli Etwinning projesi kapsamında çalışmalara devam ediyor.

Sarayönü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Sarayönü Belediyesi sponsorluğu ile "Temiz Birey, Temiz Toplum Hatıra Ormanı" oluşturmak için ağaç dikimi gerçekleştirdiler. Öğrencilere doğayı koruma ve yaşatma bilinci aşılamayı amaçlayan etkinlik ile öğrenciler yaklaşık olarak 100 adet çam fidanını toprak ile buluşturdu.

Etkinliğe Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 60 öğrenci, okul müdürleri ve proje koordinatörleri katıldı.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Kerpiç yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz kendi elleriyle doğa miras bıraktılar. Yaşadıkları çevreye bir katkıda bulundular. Yeni nesillerimize doğa bilincini aşılamak çok önemli." dedi.