Hücuma İnce takviye

Hücuma İnce takviye
Sarayönü Belediyespor transfer döneminin son günlerinde takıma önemli bir takviyede bulunarak renklerine İbrahim Utku İnce'yi bağladı.Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepespor'dan 24 yaşındaki yetenekli oyuncu İbrahim Utku İnce'yi...

Sarayönü Belediyespor transfer döneminin son günlerinde takıma önemli bir takviyede bulunarak renklerine İbrahim Utku İnce'yi bağladı.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepespor'dan 24 yaşındaki yetenekli oyuncu İbrahim Utku İnce'yi transfer eden Sarayönü Belediyespor, hücumuna önemli bir güç kazandırdı. 10 numara pozisyonunda forvet arkası mevkiinde oynayan İbrahim Utku İnce, etkili kullandığı sol ayağı ile dikkat çekiyor.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında 2007'de başlayan İbrahim Utku İnce, 2013 yılında Hacettepe Spor ile profesyonel oldu. Hacettepe Spor ile 3.Lig'de ve 2.Lig'de 38 karşılaşmaya çıkan İnce, 2016 yılında Ankara Adliyespor'a transfer oldu. Bir sezon sonra Türk Metal Kırıkkalespor'a transfer olan İnce, sezonun bitmesinin ardından Hacettepe Spor'a döndü.

Amatöre Sarayönü Belediyespor ile dönüş yapan İbrahim Utku İnce, hafta içerisinde Sarayönü Belediyespor yönetimiyle anlaşma masasına oturdu. Şartların karşılıklı olarak kabul esilmesinin ardından İbrahim Utku İnce, kendini bir yıllığına Sarayönü Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan İbrahim Utku İnce, pazar günü oynanan 1926 Polatlı Belediyespor karşılaşmasında 18 kişilik kadroda yer aldı. İbrahim Utku İnce, form grafiğinin hazır hale gelmesinin ardından görev almaya başlayacak.