İlçede bayram temizliği

İlçede bayram temizliği
Sarayönü Belediyesi, mahallelerde başlattığı temizlik çalışmasıyla, ilçeyi Ramazan Bayramına hazırlıyor.Belediyenin, sınırları içindeki mahallelerde temizlik, bakım ve budama yaptığı bildirildi.Sarayönü Belediyesi'nden...

Sarayönü Belediyesi, mahallelerde başlattığı temizlik çalışmasıyla, ilçeyi Ramazan Bayramına hazırlıyor.

Belediyenin, sınırları içindeki mahallelerde temizlik, bakım ve budama yaptığı bildirildi.

Sarayönü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediyenin 'Yaşanabilir, temiz ve düzenli bir Sarayönü' sloganı ile çalışmalarına devam ettiği belirtilirken, geçtiğimiz günlerde başlatılan cadde ve sokaklarda ki temizlik çalışmasına ilaveten, ilçede bulunan mezarlıklarda ki temizlik çalışmalarına da hız kazandırıldığı belirtildi.

Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarda cadde ve sokaklarda bulunan yabani otlar temizlenirken, çim ekili park, bahçe, refüj ve diğer yeşil alanlarda biçme işlemlerinin yapıldığı ifade edildi. Ramazan Bayramı öncesinde hız verilen temizlik kampanyasında, bayram öncesinde bütün cadde ve sokaklarda çalışmaların tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, belediyenin çalışmalarının temel unsurunu, ilçe halkının taleplerinin oluşturduğunu dile getirdi. Sarayönü halkının, hizmetlerin en iyisine layık olduğunun altını çizen Başkan Solak, "Halkımız çalışmalarımızı takdir ediyor. Çünkü programlarımızı halkımıza danışarak, onlardan görüş alarak, onların taleplerini dikkate alarak hazırlıyoruz. Bu çerçevede, geniş bir alana yayılan ilçemizde geniş kapsamlı temizlik çalışmalarıyla ciddi bir tempoda çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için mezarlıklarda çevre temizliği yapıldığını kaydeden Solak, "Belediyecilik hizmetlerini yaparken önce insan diyoruz. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' felsefesi ile hareket ediyoruz. Onun için insanın ölüsüne de dirisine de saygı gösteriyoruz. Çalışmalarımızın tamamını insan endeksli yapıyoruz. Halkımız kaybettikleri yakınlarını rahat ve huzurlu bir şekilde ziyaret edebilmeleri için gerekenler yapıldı" diye konuştu.