İlk sinyaller olumlu

İlk sinyaller olumlu
Bölgesel Amatör Lig'de 9'ncu sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, 2018-2019 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda üç haftadır günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık...

Bölgesel Amatör Lig'de 9'ncu sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, 2018-2019 sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda üç haftadır günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar, ilk hazırlık maçını yaptı. Hazırlık maçında Atiker Konyaspor U-19 takımı ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini 7-0 mağlup etti. Temsilcimiz oynadığı futbol ile göz doldurdu. İskelet kadrosunu yeniden oluşturan ve nokta transferlere imza atan temsilcimiz, başarılı bir sezon geçireceğinin sinyallerini ilk hazırlık karşılaşmasında verdi. Sarayönü Belediyespor'un hücuma dayalı seyir zevki yüksek bir oyunla taraftarına keyifli bir sezon yaşatacağı tahmin ediliyor.

Sarayönü Belediyespor, 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını yaptı. Atiker Konyaspor U-19 takımı ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, rakibini 7-0 mağlup etti. Temsilcimizin gollerini Osman, Karamoko Allassane, Ferhat (2), Ethem, Mücahit (2) attı.

Sarayönü Belediyespor teknik heyeti karşılaşmada tüm futbolculara oynama imkanı sundu. Yeşil siyahlılar ilk maçında olumlu sinyaller verirken oynadığı futbol ile göz doldurdu. Kondisyon ve koordinasyon anlamında henüz hazır olmayan temsilcimiz, birçok net pozisyondan da faydalanamadı. Oyun kurma ve hücum organizasyonları anlamında sergilediği performansla dikkat çeken yeşil siyahlıların, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi noktaya gelmesi bekleniyor.

Sarayönü Belediyespor, ilçe stadında oynanan karşılaşmaya, kalede Altay, Hüseyin, Hasan Can, Yunus Emre, Furkan, Mustafa Baştin, Hakan, Osman, Ethem, Akın, Karamoko Allassane 11'i ile başladı. İkinci yarıda ise oyuna Eren, Ferhat, Mustafa Dilek, Mevlüt, Mücahit, Alperen, Mustafa Baran da dahil oldu.

Temsilcimiz ilk golü 25'nci dakikada buldu. Hakan'ın köşe vuruşunda defanstan dönen top Osman'ın önünde kaldı. Osman'ın düzgün vuruşu çataldan ağlarla buluştu: 1-0. 30'ncu dakikada Osman'ın ara pasında Karamoko Allassane kaleci ile karşı karşıya kaldı. Allassane kaleciyi de geçtikten sonra topu kaleye bıraktı: 2-0. İlk yarı bu şekilde sona ererken ikinci yarıda oyuna dahil olan Sarayönü Belediyespor'un genç yetenekleri farkı araladı.

50'nci dakikada Mücahit'in ceza sahasına kestiği topta Ferhat'ın şutu ağlarla buluştu. 52'nci dakikada Ferhat'ın pasında ceza sahasına çaprazdan giren Ethem'in şutu durumu 4-0 yaptı. 55'nci dakikada Alperen'in ceza sahasına kestiği topla buluşan Mücahit skoru 5-0'a getirdi. 60'ncı dakikada defansın arkasına sarkan Mücahit, yine topu ağlarla buluşturdu. Gol perdesini Ferhat kapattı. 67'nci dakikada 30 metreden vuran Ferhat topu ağlara gönderirken skoru 7-0 olarak belirledi.