Isparta Davrazspor geliyor

Isparta Davrazspor geliyor
Sarayönü Belediyespor, sezonun 23'ncü haftasında puan durumunun ikinci sırasında bulunan Isparta Davrazspor'u konuk edecek. Sezona şampiyonluk hedefiyle girmesine rağmen Serik Belediyespor'un gölgesinde kalarak lige haftalar öncesinde...

Sarayönü Belediyespor, sezonun 23'ncü haftasında puan durumunun ikinci sırasında bulunan Isparta Davrazspor'u konuk edecek. Sezona şampiyonluk hedefiyle girmesine rağmen Serik Belediyespor'un gölgesinde kalarak lige haftalar öncesinde havlu atan Isparta Davrazspor, prestiji için Sarayönü'ne geliyor.

Ligin ilk yarısında Isparta'da oynanan karşılaşmada her türlü çirkinliği yaparak maçı 1-0 kazanmayı bilen Isparta Davrazspor, pazar günü Sarayönü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz yıl yaşanan büyük olaylar ve bu yıl ligin ilk yarısında yaşananlar nedeniyle güvenlik gerekçesiyle Isparta taraftarına bu maç için yasak getirildi. Taraftarlarından yoksun olarak sahaya çıkacak olan Isparta Davrazspor'dan rövanşı alma fırsatını iyi kullanması beklenen Sarayönü Belediyespor'un rakibini eli boş göndermesi bekleniyor.

Karaman Belediyespor karşısında son dakika golüyle puanı kapan Sarayönü Belediyespor, bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yapacak. Teknik ve taktik anlamda Cuma gününe kadar hazırlanacak olan temsilcimiz, pazar günü saat 14:00'te rakibinin karşısına çıkacak. Bu karşılaşmada, pazar günü kırmızı kart gören Alper Erkoç, mücadele edemeyecek.

Öte yandan pazar günü Gölhisarspor'u 3-0 yenen Isparta Davrazspor, Sarayönü çimlerinde geçen yıl kaybettikleri şampiyonluğun acı mazisi ile mücadeleye çıkacak. Sezon başında ve devre arasında çok büyük paralar harcamasına rağmen boşa çıkan Isparta Davrazspor 22 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. 4 3 gol atan pembe yeşilliler kalesinde 18 gol görerek 46 puan topladı.