İYİ Parti kurucu yönetimi belli oldu

İYİ Parti kurucu yönetimi belli oldu
Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları devam eden İYİ Parti'nin Sarayönü’nde, Mehmet Karlı'nın kurucu ilçe başkanlığında yönetim kurulu belli oldu. Onaylanan liste ile bir ay içerisinde genel kurula gidilmesi bekleniyor.İYİ...

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları devam eden İYİ Parti'nin Sarayönü’nde, Mehmet Karlı'nın kurucu ilçe başkanlığında yönetim kurulu belli oldu. Onaylanan liste ile bir ay içerisinde genel kurula gidilmesi bekleniyor.

İYİ Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'nı oluşturan isimler netleşti. Kaymakamlıkça geçtiğimiz hafta onaylanan kurucu yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: "Mehmet Karlı, Ali Göktürk, Veysel Orgun, Süleyman Öcal, Ali Potuk, Mehmet Ali Kurşunlu, İbrahim Kaspolat, Mehmet Potuk, Kenan Kart, Tolgahan Yiğit, Kadir Günay, Ali Akkoyun, Sefa Küçükaslan, Süleyman Karaoğlu, Durmuş Şahin, Mehmet Köse, Hacı Ahmet Başarır, Mehmet Atçeken, Ahmet Kūçūkçiftçi, Erol Ersin Atçeken, Memiş Mesut Tezgel, Muhsin Gödeş, Mustafa Kara, Mehmet Küçükaslan."

Kuruluş aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Karlı; "Partimizin ilçe kurucu yönetim kurulu tamamlanarak, kaymakamlıkça da onaylandı. Bundan sonraki süreçte 1 ay süre zarfında genel kurulumuzu yapacağız. Parti binamız için de yerimizi tuttuk, yakın bir zamanda da açacağız" dedi.

İYİ Parti'ye teveccüh ve ilginin her geçen gün arttığını belirten Karlı; " yi Parti, ülkemizin son dönemlerde siyasi alanda yaşadığı tıkanıklıkları ortadan kaldırmak, kutuplaşmış seçmen kitlesini merkez bir parti altında toplamak, iç ve dış politikada var olan tahribatı ortadan kaldırmak ve toplumun her görüşünden renkleri tek bir çatı altında buluşturmak için kurulmuştur.

İYİ Parti olarak siyasete yeni bir soluk, yeni bir heyecan, yeni bir dil kazandırmak, özellikle de referandum sürecinde ikiye bölünmüş milletimizi yeniden kucaklaştırabilmek ve umudu kırılmış milletimizin geleceğini güvence altına alabilmek adına kimseyle kavga etmeden siyaset yapacağımızı beyan ediyoruz.

İYİ Parti olarak milletimizin gücüyle partizanlıkları, adaletsizlikleri, karanlıkları ve kutuplaşmaları bitireceğiz. Türkiye İyi olacak, Sarayönü İyi olacak" şeklinde konuştu.

Etiketler :