Kabak'tan gazetemize ziyaret

Kabak'tan gazetemize ziyaret
24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler için AK Parti'den 27. Dönem Milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Kabak, gazetemizi ziyaret etti.Ladikli Mehmet Ali Kabak, kendisi gibi engelli olan vatandaşların sorunlarını dile getirmek,...

24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler için AK Parti'den 27. Dönem Milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Kabak, gazetemizi ziyaret etti.

Ladikli Mehmet Ali Kabak, kendisi gibi engelli olan vatandaşların sorunlarını dile getirmek, dertlerine çare olmak bu konu da üzerine düşen görevi yapmak için aday adayı olduğunu dile getirdi.

Kabak yaptığı açıklamada, "Türkiye'de 10 milyon engelli var ve bunların çoğu çok zor şartlar altında yaşamlarını idame ettiriyorlar. Engellilerin sorunlarını aileleri ile birlikte yaklaşık 30 milyon kişiyi ilgilendiriyor. Aday gösterildiği takdirde başta Sarayönü, Ladik, Kadınhanı, bölgesi olmak üzere tüm Konya ve Türkiye için çalışacağını dile getirdi." dedi.

Neden Ak Parti ile yola çıktığını da anlatan Kabak şöyle konuştu: "Ak Parti iktidarı ile birlikte Türkiye, ekonomik ve sosyal alan dahil her konuda şahlanışa geçmiştir. Bu yükseliş özellikle dış güçleri rahatsız etmektedir. Ancak kimsenin gücü Türkiye'nin önünü kesmeye yetmeyecektir. Biz her zaman bir bütün olmalıyız. Ayrıştırmaya çalışanlara da fırsat vermeyeceğiz."

Ladik Haber sitesinin kuran ve bölge haberlerini internet aracılığı ile duyuran Kabak, halen Selçuk Üniversitesi Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü 2. Sınıf ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Adalet bölümüne devam etmektedir.