Kadınhanı'nın rakibi Akşehir

Kadınhanı'nın rakibi Akşehir
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunun tamamlanmasının ardından play-out maçlarında karşı karşıya gelecek olan takımlar da netleşti.Konya takımları içerisinden Ereğlispor üçüncü olarak bir alt kümeye düşerken,...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 2017-2018 sezonunun tamamlanmasının ardından play-out maçlarında karşı karşıya gelecek olan takımlar da netleşti.

Konya takımları içerisinden Ereğlispor üçüncü olarak bir alt kümeye düşerken, Konya ikincisi olan Akşehirspor, Süper Amatör Küme 2'ncisi ile karşı karşıya gelecek. Konya Süper Amatör Küme'yi 2'nci olarak bitip play-off mücadelesine çıkma hakkı kazanan Saiteli Kadınhanı Belediyespor'un haftalardır beklediği rakibi netleşti. Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi hedefleyen Saiteli Kadınhanı Belediyespor'un rakibi Akşehirspor oldu.

Düşme-çıkma maçının 15 Nisan 2018 Pazar günü oynanacağı bilgisi edinilirken, karşılaşmanın Konya Atatürk Stadı'nda oynanması bekleniyor. Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olarak oyunculardan kurulu bir takım mahiyetindeki Saiteli Kadınhanı Belediyespor'un çıkmayı çok istediği Bölgesel Amatör Lig'e kavuşup kavuşamayacağı, pazar günü oynanacak maçta belli olacak.