Kadınlara özel Çanakkale gezisi

Kadınlara özel Çanakkale gezisi
Sarayönü Belediyesi’nin destekleriyle, Ak Parti İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi, Çanakkale’ye gezi düzenlendi.Ak Parti İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi'nin organize ettiği Çanakkale gezisine büyük ilgi oldu....

Sarayönü Belediyesi’nin destekleriyle, Ak Parti İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi, Çanakkale’ye gezi düzenlendi.

Ak Parti İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi'nin organize ettiği Çanakkale gezisine büyük ilgi oldu. Kadınlardan oluşan 45 kişilik ekip, Sarayönü Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs Pazar günü Çanakkale’ye gitti.

Ak Parti İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan açıklamada, kahraman şehitlerimizi herkesin bilmesi, tanıması gerektiği belirtilerek, “Sarayönü Belediyemizin organizesinde kadınlarımızı Çanakkale’ye götürdük. Kanının son damlasına kadar mücadeleyi elden bırakmayan ve 275 kiloluk topu tek başına kaldırıp Çanakkale’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya ispatlayan Seyit Onbaşı ve burada mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmetle andık. Çanakkale zaferi birinci dünya savaşında kahraman Mehmetçiklerimizin cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık destanıdır. Çanakkale zaferi Çanakkale Geçilmez dedirten, eşine az rastlanır, anlamlı bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale zaferi vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını Allah yolunda feda eden, böylece Allah rızasına eren şehitlerin destanıdır. Bu büyük zafere imza atan, vatanı ve bayrağı için şehit olan Mehmetçikleri ve diğer bütün şehit ve gazilerimizi minnetle andık. Bize bu imkanı sağlayan Sarayönü Belediyesine ve Başkanımız Nafiz Solak’a çok teşekkür ederiz.” denildi.