Kadro için şirket kuruldu

Kadro için şirket kuruldu
Sarayönü Belediyesi, taşeron işçilerin kadroya alınması süreci ile ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. Perşembe günü olağan üstü toplanan Sarayönü Belediye Meclisi, taşeron işçilerin çalıştırılacağı belediye...

Sarayönü Belediyesi, taşeron işçilerin kadroya alınması süreci ile ilgili olarak çalışmalarına devam ediyor. Perşembe günü olağan üstü toplanan Sarayönü Belediye Meclisi, taşeron işçilerin çalıştırılacağı belediye şirketini kurdu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, 2 Nisan 2018 tarihine kadar bütün çalışmaların nihayete ereceğini söyledi. Tüm taşeron işçilerin kadroya geçmesi için çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Solak, yaptığı açıklamada, "Bir kaç personelimizin kanuni yönlerden bir takım sıkıntıları var. Ben tüm personelimizin aynen devam etmesini istiyorum. Ama her şey bizim elimizde de değil. Her bir personelin dosyası valilik komisyonunun önünden geçecek. Sıkıntısı olan personellerimizin gerekçeli yazısını dosyasına ekledik. İnşallah komisyondan geçmesini ümit ediyoruz." dedi.

Tek gündemle olağan üstü toplanan mecliste karar yeter sayısının tamamlanması ile birlikte belediye şirketi kurulması konusu meclis üyelerinin onayı ile kabul edildi. Bu şekilde belediye bünyesinde kadroya geçecek personelin çalıştırılacağı şirketin kuruluş kararı alındı. Şirkete Sarayönü Belediyesi Personel İşleri LTD ŞTİ ismi verildi.

Sarayönü Belediyesi Personel İşleri LTD ŞTİ, bakanlar kurulu onayının ardından resmen kurularak faaliyetlerine başlayacak.