Kafkas ekibi fuarda büyük ilgi gördü

Kafkas ekibi fuarda büyük ilgi gördü
Kayseri'de düzenlenen 12. Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'na Sarayönülü çiftçilerde büyük ilgi gösterdi.Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı önderliğinde 40'ı bayan olmaz üzere 75 çiftçi Kayseri Tarım fuarını...

Kayseri'de düzenlenen 12. Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'na Sarayönülü çiftçilerde büyük ilgi gösterdi.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığı önderliğinde 40'ı bayan olmaz üzere 75 çiftçi Kayseri Tarım fuarını gezme imkanı buldu.

Çiftçilerin yanı sıra Sarayönü Belediyesi Kafkas Halk Dansları ekibi de 12. Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı'nda ilçemizi temsil etti.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenen fuarın Cuma günü gerçekleştirilen açılışına katılan Sarayönü Belediyesi Kafkas Halk Dansları ekibi, açılışta davetlilere sundukları gösteri ile büyük ilgi topladı.

Sarayönü Ziraat Odası Başkanı Ö.Fatih Karça; Tarımla uğraşan çiftçilerin teknolojiyi yakından takip etmelerine imkan sağlamak için açısından böyle bir organizasyona önderlik ettiklerini söyledi.

Ziraat Odası geçtiğimiz yıllarda da yurdun çeşitli yerlerinde yapılan fuarlara Sarayönülü çitçilerin katılımını sağlamıştı.

Kayseri Fuarına katılan Sarayönülü çiftçiler ve Sarayönü Belediyesi Kafkas Halk Dansları ekibi üyeleri  Sarayönü'ne geri dönüş yolculuğu esnasında Göreme, Üçhisar ve Nevşehir'i de gezip görme imkanı buldu.