Kızılay haftası kutlanacak

Kızılay haftası kutlanacak
Türk Kızılayı Sarayönü Şubesi, her yıl, 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenliyor.Türk Kızılayı...

Türk Kızılayı Sarayönü Şubesi, her yıl, 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenliyor.

Türk Kızılayı Derneği Sarayönü Şubesi ve Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile 16-27 Ekim tarihleri arasında "değerler ve kızılay" temalı ödüllü yarışma düzenlenecek. Yarışmayı, İsmet Ümmühan Önal İlkokulu organize edecek düzenleyecek.

1. ve 4. sınıf arasındaki öğrenciler için Kızılay temalı ödüllü resim yarışması, 5. ve 8. sınıf arasındaki öğrenciler için "anne-baba" konulu ödüllü şiir yarışması yapılacak. Lise kategorisinde ise "iyilik yapma ve yardımlaşma" konulu kompozisyon yarışması yapılacak. Yarışmaya katılacak öğrenciler, eserlerini en geç belirlenen tarihe kadar okul idarelerine, okul idareleri ise Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edecek. Yarışma sonunda dereceye girenler altın ile ödüllendirilecek. Bunun yanı sıra yarışmaya katılacak olan tüm öğrencilere çeşitli mansiyon ödülleri verilecek. İlçe Komisyonu tarafından yapılacak incelemenin ardından dereceye giren öğrenciler Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi tarafından yapılacak ödül töreni ile ödüllerini alacak.

Etiketler :