Kızılay haftası kutlanacak

Kızılay haftası kutlanacak
Türk Kızılayı Sarayönü Temsilciliği, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenliyor.Türk...

Türk Kızılayı Sarayönü Temsilciliği, her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenliyor.

Türk Kızılayı Sarayönü Temsilciliği ve Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile belirlenen tarihleri arasında “karşılıksız iyilik yapma ve yardımlaşma” temalı ödüllü yarışma düzenlenecek. Yarışmayı, Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organize edecek.

1. ve 4. sınıf arasındaki öğrenciler için Kızılay temalı ödüllü resim yarışması, 5. ve 8. sınıf arasındaki öğrenciler için “anne-baba” konulu ödüllü şiir yarışması yapılacak. Lise kategorisinde ise “iyilik yapma ve yardımlaşma” konulu kompozisyon yarışması yapılacak. Yarışmaya katılacak öğrenciler, eserlerini en geç belirlenen tarihe kadar okul idarelerine, okul idareleri ise Sarayönü Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edecek. Yarışma sonunda dereceye girenler çeşitli ödüller ile ödüllendirilecek. Bunun yanı sıra yarışmaya katılacak olan tüm öğrencilere çeşitli mansiyon ödülleri verilecek. İlçe Komisyonu tarafından yapılacak incelemenin ardından dereceye giren öğrenciler Türk Kızılay Derneği Sarayönü Temsilciliği tarafından yapılacak ödül töreni ile ödüllerini alacak.