Kızılay'dan 100.Yıl'a destek

Kızılay'dan 100.Yıl'a destek
Sarayönü Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilen "Okullar Bizim" projesi kapsamında Sarayönü Kızılay Şubesi ile 100. Yıl İlkokulu proje kapsamında çalışmalara başladı.Sarayönü Kızılay Şubesi tarafından ilk etapta...

Sarayönü Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilen "Okullar Bizim" projesi kapsamında Sarayönü Kızılay Şubesi ile 100. Yıl İlkokulu proje kapsamında çalışmalara başladı.

Sarayönü Kızılay Şubesi tarafından ilk etapta ilçemizi Konya'da çocuk oyunlarında 4'ncü sınıflar düzeyinde temsil edecek öğrencilere forma yaptırıldı. Çeşitli spor malzemeleri desteği sağlandı. Yine 100. Yıl İlkokulu bünyesinde gerçekleştirilen kitap okuma projesinde her ay en fazla kitap okuyan ilk 3 öğrenciye de yıl sonuna kadar hediye desteği sağlandı.

Okul Müdürü Süleyman Koçaş, okullar açısından ciddi bir eksikliğin bu şekilde giderilmiş olmasından memnun olduklarını belirtti. Koçaş yaptığı açıklamada, "Okullar bizim projesini sahiplenen Sarayönü Kızılay Şube Başkanı Sayın Halil İbrahim Turan bey ve yönetimine, öğrencilerim ve okulumuz adına teşekkür ediyorum." dedi.