Komek kayıtları başlıyor

Komek kayıtları başlıyor
Sarayönü Komek Kurs Merkezi'nde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı. Yarın başlayacak olan kayıtlar 12 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları...

Sarayönü Komek Kurs Merkezi'nde 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıtları başladı. Yarın başlayacak olan kayıtlar 12 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Sarayönü Gençlik Merkezlerinde yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. Sarayönü Komek Kurs Merkerzi sorumlusu Ali Turhan, meslek edindirme kurslarının ilçede büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, bir halk üniversitesi mahiyetinde olan KOMEK in çok değerli eğitimler verdiğini ifade etti. Turhan, kurslara katılanların meslek edinmenin yanında; aile bütçelerine katkıda bulunduklarını ve bir sanatla uğraşarak kendilerini geliştirdiklerini kaydetti.

Toplam 21 ayrı dal için kayıtların kabul edileceğini dile getiren Turhan, "hobi ve meslek edindirme kursları için kayıtları kabul etmeye başladık. Meslek edindirme kurslarımızı İşkur ile birlikte ortaklaşa yürütüyoruz. Bu kurslar arasında evde çocuk bakımı, girişimcilik, pasta yapımı ve sunumu kursları bulunuyor. Bu kurslara kaydolan kursiyerlerimizin kurs sürecince sigortaları yapılacağı gibi belli bir ücrette alabilecekler. Yine hızlı klavye kullanımı ve hasta kabul işlemleri kurları da meslek edinme açısından önemli kurslarımız arasında yer alıyor. Ayrıca mefruşat, ingilizce, arapça, rusça, aşçı çırağı, parta çırağı, bilgisayar kullanımı, işaret dili, diksiyon, etkili ve hızlı okuma, resim, çini, bağlama, ney, Kur'na-ı Kerim, fotoğraf çekimi, step-aerobik, fitness ve kreş, açılacak olan diğer kurslarımız arasında yer alıyor.

Kayıtlarımız 12 Şubat tarihine kadar devam edecek. Bu kurslara kayıt olmak isteyenler bizzat Komek Kurs Merkezimize gelebileceği gibi www.komek.org.tr adresinden de müracaatta bulunabilir. Kurslarımız 26 Eylül'de eğitime başlayıp 27 Ocak'ta sona erecek" dedi.