KOMEK yarışmalarında beş derece

KOMEK yarışmalarında beş derece
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda çeşitli branşlarda düzenlenen çok sayıda yarışmada Sarayönü öğrencileri de çeşitli dereceler elde etti.Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 binden fazla öğrencinin...

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nda çeşitli branşlarda düzenlenen çok sayıda yarışmada Sarayönü öğrencileri de çeşitli dereceler elde etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 binden fazla öğrencinin katılımı ile 25 ilçede gerçekleştirilen Genç KOMEK Yaz Okulu’nda çeşitli branşlarda yarışmalar düzenlendi. Kur'an-ı Kerim yarışmasında ilçeden 4 öğrenci çeşitli dereceler elde etti.

7-10 Yaş Kızlar kategorisinde Sarayönü Asem'den Eslem Han, Konya 2'incisi oldu. 14 Yaş ve Üzeri Kızlar kategorisinde Sarayönü Asem'den Hacer Acar Konya 1'incisi, Ladik Komek'ten Ayşenur Saman Konya 2'incisi oldu. 14 Yaş ve Üzeri Erkekler Kategorisinde ise Ladik Komek'ten Zekeriya Coşkun Konya 3'üncüsü oldu.

Tüm kursların katılımıyla gerçekleştirilen kaleli yakan top turnuvasında ise Sarayönü Asem Kaleli Yakan Top takımı, tüm rakiplerini eleyerek Konya 1'ncisi oldu.