Kompen'e ekonomi ödülü

Kompen'e ekonomi ödülü
Konya Ekonomi Ödülleri 2017, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törende sahiplerini buldu. Konya Ekonomi Ödülleri kapsamında Kompen, 2017 yılındaki performansından dolayı ödül aldı.Konya Ticaret Odası, Konya...

Konya Ekonomi Ödülleri 2017, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törende sahiplerini buldu. Konya Ekonomi Ödülleri kapsamında Kompen, 2017 yılındaki performansından dolayı ödül aldı.

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Vergi Dairesi, SGK Konya İl Müdürlüğü ve İşkur’un ortaklaşa düzenlediği “Konya Ekonomi Ödülleri 2017” töreninde Kompen ödüle layık görüldü.

Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü ve Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Sevda Kayhan Yılmaz'ın elinden aldı.

Konya ve ülkemizin ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve gösterdiği performansla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği Konya Ekonomi Ödülleri’nden, Kompen her yıl olduğu gibi bu yıl da ödülle döndü.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Kompen Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, Konya iş dünyasında güçlü bir sinerji meydana getiren Ekonomi Ödülleri’nin gerçekleştirilmesinde katkısı ve emeği olan kuruluşlara teşekkür etti. Küçükşehir, “Odalarımızın ittifakı, Konya’mızın gücüne güç katıyor. Bu anlamda Konya’nın örnek bir model, ülke ekonomimizde lokomotif şehirlerden biri olduğunu ve üzerine düşen sorumluluğu layığınca yerine getirdiğini düşünüyorum. Diğer şehirlerimize de örnek olarak bu organizasyonun yaygınlaşmasını ümit ediyorum. Ülkemizin daha fazla kalkınması ve hedeflerine ulaşması için iş dünyamıza büyük sorumluluk düşüyor. Her dönem bir öncekinden daha iyi sonuçlara ulaşmak zorundayız. Bu bağlamda biz de Kompen olarak bu gelişimin bir parçası olmaktan, katkı sunmaktan büyük onur duyuyoruz. Hem iç hem de dış piyasadaki gelirlerimizi yükseltme çabalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan üretim kapasitelerimizi artırırken, diğer yandan ürün ve hizmet kalitemizi, çalışan ve müşteri memnuniyetimizi ve teknolojilerimizi daha üst seviyelere ulaştırmaya, verimliliğimizi optimum düzeye yükseltmeye çalışıyoruz." dedi.