Konar hemzemin geçidi ilgi bekliyor

Konar hemzemin geçidi ilgi bekliyor
Sarayönü nün Konar mahallesinde demiryolunun düzenlenerek yeniden yapılmasının ardından mahallenin hemzemin geçidinde oluşan sıkıntılar vatandaşların şikayet konusu oldu.Konar mahallesi ve Başhüyük mahallesi sakinleri tarafından...

Sarayönü nün Konar mahallesinde demiryolunun düzenlenerek yeniden yapılmasının ardından mahallenin hemzemin geçidinde oluşan sıkıntılar vatandaşların şikayet konusu oldu.

Konar mahallesi ve Başhüyük mahallesi sakinleri tarafından yoğun olarak kullanılan hemzemin geçit için bir an önce çözüm üretilmesini isteyen vatandaşlar, geçidin tehlikelere davetiye çıkardığını söyledi.

Hemzemin geçidi kullanan araç sahipleri geçidin durumundan dolayı tepki gösterirken, yaptıkları açıklamada, “demiryolu yapılmadan önce geçit çok güzeldi. Demiryolu yeniden yapılırken bozulan geçit eskisi gibi yapılmadı. Yapılır diye bekledik ama uzun süre geçmesine rağmen yapılmadı. Altı yakın olan bir araba geçtiğimiz günlerde raylarda askıda kaldı. Bir tren kazasına neden olabilir, insanlar ölebilirdi. Hemzemin geçitten bu şekildeyken geçmek adeta bir zulüm. Demiryolu taşları araçlarımıza çok büyük zarar veriyor. Araçlarımızın tekerleri hemzemin geçitlerden geçerken perişan oluyor. Hemzemin geçitlerin en kısa zamanda eskisi gibi yapılmasını istiyoruz. Yetkililer bu talebimize kulak versin.” şeklide konuştu.