Konuk takım Karaman

Konuk takım Karaman
Son haftaların yaklaştığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta sezonunun 22'nci karşılaşmaları oynanacak. Deplasmanda Gölhisarspor'u 3-0 yendikten sonra moralli dönen Sarayönü Belediyespor, bu hafta Karaman Belediyespor'u...

Son haftaların yaklaştığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta sezonunun 22'nci karşılaşmaları oynanacak. Deplasmanda Gölhisarspor'u 3-0 yendikten sonra moralli dönen Sarayönü Belediyespor, bu hafta Karaman Belediyespor'u ağırlayacak. Normalde Pazar günü oynanması beklenen karşılaşma için her iki kulüp mutabakata varırsa maç Cumartesi günü saat 14:00'te oynanacak.

Bölgesel Amatör Lig'de 8'nci sezonunu geçiren Sarayönü Belediyespor, ilk yarıda elde ettiği başarılarla neredeyle ilk yarının sonunda sezonu Konya birincisi olarak bitirmeyi garantilerken, ikinci yarı temsilcimiz için prestij ligine dönüştü. Ligin ikinci yarısında da önemli galibiyetler elde eden yeşil siyahlılar, bu ligin kalbur üstü takımlarından olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Temsilcimizin hafta sonu oynayacağı karşılaşma bu anlamda kulüp prestiji açısından büyük önem taşıyor. Karaman Belediyespor, konuk edecek olan Sarayönü Belediyespor, rakibini evine puansız göndermek istiyor.

Sarayönü Belediyespor, Gölhisarspor deplasmanının ardından verdiği 1 günlük arayı kullanarak bugün yeniden antrenmanlara başlayacak. Cezalı ve sakat oyuncu bulunmaması Karaman Belediyespor karşılaşması için teknik heyetin elini güçlendiriyor.

İstatistiklere bakıldığında ise Sarayönü Belediyespor'un, Karaman Belediyespor'a karşı iç sahada bileği bükülmüyor. Sarayönü stadında daha önce 4 kez karşı karşıya gelen iki ekip arasında oynanan karşılaşmalarda Sarayönü Belediyespor'un bariz üstünlüğü bulunuyor. Karaman Belediyespor'u güldürmeyen yeşil siyahlılar, daha önce 0-0'lık bir beraberliğin yanında rakibini 4-1, 2-0 ve 4-0 gibi çok net skorlarla mağlup ederek evine gönderdi.

Bu sezon oynanan ilk karşılaşmada ise Sarayönü Belediyespor, Karaman Belediyespor'u yine evinde 1-0 mağlup ederek 3 puanı söküp almıştı. Sarayönü Belediyespor'un bir basamak altında bulunan Karaman Belediyespor'un da temsilcimiz gibi puanı 37. Averajla 6'ncı sırada bulunan Karaman Belediyespor'u yenmesi durumunda Sarayönü Belediyespor'un ilk üçe biraz daha yaklaşması bekleniyor.