Konuklar çiftliğinden iftar daveti

Konuklar çiftliğinden iftar daveti
Konuklar Tarım İşletmesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl düzenlenen iftar daveti geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirildi. İşletme yemekhanesinde yapılan programa kurum yetkililerinin yanı sıra emekli işçiler...

Konuklar Tarım İşletmesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl düzenlenen iftar daveti geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirildi. İşletme yemekhanesinde yapılan programa kurum yetkililerinin yanı sıra emekli işçiler katıldı.

İşletmeye yıllarca emek veren emekli işçilerin bir araya geldiği iftar daveti Konuklar Tarım İşletmesi Müdürlüğü Yemekhanesi’nde verildi. Konuklar Tarım İşletmesi’nde şimdiye kadar çalışıp da emekli olan herkesin davet edildiği iftarda yılların hasreti giderildi.

İftar yemeğinin ardından Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaş davetlilerine yönelik yaptığı konuşmasında, “İşletme adına ve kendi adıma, davetimize gelen emektar personelimize teşekkür ediyorum. Sağlık problemleri nedeniyle gelemeyen emektarlarımıza acil şifalar, bu dünyadan ayrılan emektarlarımıza ise Allah’tan rahmet diliyorum. Sizleri böyle bir arada görmek bizleri çok mutlu etti. Bu mübarek günde beraber olmak, hasretliğimizi gidermek bize gerçekten huzur veriyor. Geçmişimizi unutmak istemiyoruz ve her yıl bu vesile ile birbirimizi görmek istiyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından tamamlanan iftar yemeği sonrası işletme parkında çaylarını yudumlayan Konuklar TİM emektarları sohbetleri ile eski günleri yad etti.