Köprülü ailesinin mutlu günü

Köprülü ailesinin mutlu günü
Sarayönü Belediyesi personelinden Davut Köprülü nün kardeşi Salih Köprülü, geçtiğimiz hafta sonu evlendi.Ayşegül-Adem Düzgün çiftinin kızı Merve ile Rahime-İsa Köprülü çiftinin oğlu Salih, geçtiğimiz günlerde evlenerek...

Sarayönü Belediyesi personelinden Davut Köprülü nün kardeşi Salih Köprülü, geçtiğimiz hafta sonu evlendi.

Ayşegül-Adem Düzgün çiftinin kızı Merve ile Rahime-İsa Köprülü çiftinin oğlu Salih, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi. Mutlu çiftin düğünü 10 Ağustos Perşembe günü Ereğli de başladı. Ereğli Demireller Havuz Başı Düğün Salonu nda yapılan kına merasiminin ardından düğün Pazar günü Konya da devam etti. 13 Ağustos Pazar günü gelin alma merasimi için konvoy oluşturuldu. Gelin alma merasiminin gerçekleştirilmesinin ardından Atiker Düğün Salonu na geçildi. İlk olarak burada çiftin nikahı kıyıldı. Merve ve Salih iyi günde, kötü günde hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu hep beraber olma sözü vererek sözlerini imzalarla ölümsüzleştirdi. Nikahın ardından davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Düzgün ve Köprülü ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Merve ve Salih e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.