Köstekli ailesinin mutlu günü

Köstekli ailesinin mutlu günü
Tarım Kredi Kooperatifi'nden emekli İbaklar lakaplı Yusuf Köstekli'nin oğlu Mehmet Köstekli hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi.Yusuf-Naciye Köstekli ailesini oğlu Mehmet ile Hayriye-Metin Özbay ailesinin kızı Ayşe...

Tarım Kredi Kooperatifi'nden emekli İbaklar lakaplı Yusuf Köstekli'nin oğlu Mehmet Köstekli hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi.

Yusuf-Naciye Köstekli ailesini oğlu Mehmet ile Hayriye-Metin Özbay ailesinin kızı Ayşe Nur, Cumartesi günü gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi. Genç çiftin kına merasimi, kız evinin bulunduğu İstanbul Üsküdar'da gerçekleştirildi. 3 Kasım Cumartesi günü ise nikah töreni gerçekleştirildi. Mutlu çift nikah memuruna iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek nikah defterine evlilik akdini gerçekleştirdiklerini belirten imzaları attı. 10 Kasım 2018 Cumartesi günü ise akşam saatlerinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Oluşturulan düğün konvoyu ile gerçekleştirilen gelin alma merasiminin ardından Konya'da bulunan Seray Düğün Salonu'na geçildi. Burada gerçekleştirilen düğüne Köstekli ve Özbay ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Köstekli ve Özbay ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Mehmet ve Ayşe Nur'a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.