Kozan "İbret alınacak bir ihanet"

Kozan "İbret alınacak bir ihanet"
MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 15 Temmuz'un Türkiye ve Türk insanı için ibret alınacak bir ihanetin yaşandığı kara gün olarak hatırlanacağını söyledi.Bu hainliğin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kozan, yaptığı açıklamada,...

MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan, 15 Temmuz'un Türkiye ve Türk insanı için ibret alınacak bir ihanetin yaşandığı kara gün olarak hatırlanacağını söyledi.

Bu hainliğin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kozan, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz bir dönüm noktasıdır. Yıllarca kendilerini gizleyerek ülkemizin her kurumunun içine kendi hain söylemleri olan (kılcal damarlarına) kadar girmiş yasa dışı her türlü metodu kullanarak örgütlenmiş FETÖ'cü alçaklar en sonunda Türk milletine Türk milletinin silahını doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmıştır. Gazi Meclisimizi dahi alçakça bombalamaya kadar iğrenç yüzlerini ortaya koymuştur. Türkiye'yi ateşe vermek, vatana kast etmek, aziz  milleti kıymak amacıyla Türk tarihinde görülemeyecek  bir ihanete ve hainliğe imza atmışlardır." dedi.

Nihai hedefin ülkede iç savaş çıkarmak olduğunu kaydeden Kozan, "Milletin iradesinin galip gelmesiyle birlikte oyunun ikinci perdesi olan kaos çıkarma gayreti sergilenmiştir. Ancak milletin geleceğini karartmak için çekilen perde, milletin basireti ve kararlılığıyla yırtılmıştır. 15 Temmuz gecesi şehadet şerbetini içenler ve Yenikapı’da bayraklaşan aziz Türk milleti  her dem yeniden doğuşu müjdelerken milli iradeye kastedenlerin başlarını  önüne eğdirmiştir." şeklinde konuştu.

MHP'nin yaşanan süreçlerde kilit rol oynadığını dile getiren Kozan, şunları söyledi: "İhanet çetesi ve Terör çeteleri müstesna tutulmak kaydıyla, intikam yerine adalet, kin ve nefret yerine muhabbet, ayrılık yerine birlik. Geçmişin hesaplarını büyüteç önüne getirmek yerine geleceği, birliğin büyüklüğünde inşa etmeye çalışmak, senlik, benlik ya da küçük biz yerine büyük hepimiz söylemi ve  politik çıkarlar yerine milli çıkar, mezhep ya da ırk çığırtkanlığı yerine milliyet şuuru, her türlü vesayetin ötesinde milli irade özellikle bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin; önce ülkem sonra partim anlayışıyla;  Ne olursa olsun ‘Ben’ değil, önce devlet ve millet, en nihayet, merhamet, fazilet, şahsiyet, cesaret ve bütün bunların duru ve temiz pınarı olan muhabbettir. Milliyetçi Hareket Partisi Milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün harcı millet aşkı ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır."