Kur'an kurslarına bilgi yarışması

Kur'an kurslarına bilgi yarışması
Sarayönü Müftülüğü, ilçede yaz Kur'an kurslarında eğitim gören talebelere yönelik olarak bilgi yarışması gerçekleştirdi.Fevzi Fatma Demirpolat Kız Kur an Kursunda 3 Ağustos 2017 Perşembe günü İlçe Müftülüğü tarafından...

Sarayönü Müftülüğü, ilçede yaz Kur'an kurslarında eğitim gören talebelere yönelik olarak bilgi yarışması gerçekleştirdi.

Fevzi Fatma Demirpolat Kız Kur an Kursunda 3 Ağustos 2017 Perşembe günü İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur an Kursları öğrencileri arasında kurs birincileri olanlar için Dini Bilgiler yarışması yapıldı.

Konu hakkında bilgi veren İlçe Müftü Vekili Mustafa Topcu şunları söyledi: "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen yaz dönemi Kur an kurslarımız, ilçemizde 89 kurs ile devam etmektedir. Bu kurslarımızda 1911 öğrencimiz eğitim görmekte ve kendilerine lazım olan dini bilgiler ile Kur an-ı Kerimi öğrenmektedir. Dönem sonunda ise bu bilgilerini kontrol amaçlı sınav yapılmıştır. Yapılan sınavda kızlar kategorisinde Ladik Mahallesi Ahmet Hüdai Kur an Kursu öğrencisi Elife Sena Elma birinci, Mihriban Çoban ikinci ve İrem Büyükyılmaz üçüncü olmuştur. Erkekler kategorisinde ise Kurşunlu Mahallesi Yeni cami Yaz Kur an Kursu öğrencilerinden Mehmet Büyükyangöz birinci, Özkent Mahallesi cami Yaz Kur an Kursu öğrencilerinden Muhammet Ali Ertuğrul ikinci ve Ladik Mahallesi Petrol Cami Yaz Kur an Kursu öğrencilerinden Mustafa Bağ üçüncü olmuşlardır.Yarışmada dereceye girenlere ve yarışmaya katılan her yarışmacıya çeşitli ödüller verilmiştir. Öğrencilerimizin durumları dini bilgiler konusunda ileriye yönelik memnun edici bulunmuştur."