Mahalle yönetimlerine aktif rol

Mahalle yönetimlerine aktif rol
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen mahalle yönetimlerinin olabildiğince aktif rol oynayabilmesi için mahallelerde toplantılar gerçekleştiriliyor.Sarayönü'ne bağlı mahalleleri ziyaret eden Ak Parti İlçe...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen mahalle yönetimlerinin olabildiğince aktif rol oynayabilmesi için mahallelerde toplantılar gerçekleştiriliyor.

Sarayönü'ne bağlı mahalleleri ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Adanan Tayyiboğlu, yaptığı toplantılarda mahalle başkanları ve yönetimlerinin bundan sonraki süreçte daha aktif şekilde görev yapacağını vurguladı.

Mahalle yönetimlerinin daha önce çok fazla aktif olmadığını anlatan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, “Mahalle başkanlıklarına atamalar gerçekleştirildi. Mahalle yönetimlerinin kurulması hakkında bilgi verdik. Mahalle yönetimleri ile tabana daha iyi ulaşma ve problemleri yerinde ve daha etkin şekilde ele alabilmek adına daha geniş yönetimler kurduk. Maksat mahalle yönetimlerimizin sorunları yerinde çözebilmesi, çözemedikleri olursa birinci elden bize ulaştırmasıdır. Bunun için çalışmalarımıza başladık ve tüm hızıyla Sarayönü mahallelerinin sorunlarını çözebilmek için çabalıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Belediye Başkanımız Nafiz Solak ile birlikte sürekli mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Mahalle başkanlarımızın yerelde daha aktif olması için çalışmalar yapıyoruz.” dedi.